Michelin restaurant kerteminde

Kerteminde Michelin Restaurants – the Michelin Guide

Kerteminde Michelin Restaurants – the Michelin Guide – ViaMichelin

MICHELIN Guide · From DKK475 to DKK875. ARO. MICHELIN 2022. 16.6 km – Oesterbro 32, 5000 Odense · From DKK495 to DKK950. Vår. MICHELIN 2022. 18 km – Asylgade 7-9, …

Michelin restaurants in Kerteminde (starred restaurants, Bib Gourmand, plates…) and other restaurants. Find and book your restaurant in Kerteminde on ViaMichelin

De 10 bedste restauranter i Kerteminde – Tripadvisor

Restauranter i Kerteminde‎ · 1. Restaurant Rudolf Mathis. (296). Fisk og skaldyr, Europæisk$$$$ Menu · 2. Vaffelhuset. (121). Lukket nu · 3. Cafe Kirkeladen. (119).

Bedste restauranter i Kerteminde, Danmark: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Kerteminde, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Restaurant Rudolf Mathis – Gourmet i Kerteminde

Rudolf Mathis ligger i hjertet af Kerteminde og byder på en restaurant fuld af atmosfære, skøn mad og smuk natur og vand omkring sig.

Rudolf Mathis ligger i hjertet af Kerteminde og byder på en restaurant fuld af atmosfære, skøn mad og smuk natur og vand omkring sig.

Om os – Phi Phi | Asiatisk Restaurant & Take Away i Kerteminde

Om os — Phi Phi

Restaurant Phi Phi er en fælles drøm om at skabe en autentisk asiatisk spiseoplevelse i Kerteminde. Foruden et stort fokus på dejlig mad af høj kvalitet, …

Restaurant Phi Phi er en fælles drøm om at skabe en autentisk asiatisk spiseoplevelse i Kerteminde. Foruden et stort fokus på dejlig mad af høj kvalitet, drives Restaurant Phi Phi ud fra bæredygtige principper, der spænder lige fra indretning til råvarer og emballage.

Kerteminde Cityforening byder nyt medlem velkommen

Kerteminde Cityforening byder nyt medlem velkommen: Restaurant Phi-Phi! – Kerteminde Cityforening

26. mar. 2021 — Restaurant Phi-Phi holder til i de nyrestaurerede lokaler i Vestergade … Kro og den thailandske Michelin-restaurant Kiin Kiin i København.

Stærkt hold bag ny restaurant i Kerteminde: – Det bliver som …

Stærkt hold bag ny restaurant i Kerteminde: – Det bliver som en rejse til Fjernøsten | fyens.dk

… bag Aiko Sushi og Joy Atchawawadee, der er udlært på Michelin-restauranten Kiin Kiin i København om at skabe et helt unikt spisested i Kerteminde.

Louise Andreasen, direktør i Sika-Design, har slået sig sammen med Phong Thanh, manden bag Aiko Sushi og Joy Atchawawadee, der er udlært på Michelin-restauranten Kiin Kiin i København om at skabe et helt unikt spisested i Kerteminde.

En fyring sendte Henrik fra Michelin-restaurant på Dragsholm …

En fyring sendte Henrik fra Michelin-restaurant på Dragsholm Slot til en båd på Fyn: – Alternativt skulle jeg indlægges – og det gad jeg bare ikke | fyens.dk

15. jul. 2022 — Kerteminde: Lys og skygge bliver brudt i plastikdækket og sender bølger over Henrik Hansens bare overkrop. Han sidder i sin båd, der vugger i …

Henrik Hansen har et CV, der er længere end de flestes, et svendebrev fra Hotel D’Angleterre og så har han været kok på Michelin-restaurant. Det hjalp dog lige meget, da stressen ramte.

Ny thailandsk-vietnamesisk restaurant åbnet i Kerteminde

2. dec. 2020 — Kerteminde har fået en restaurant, som serverer det autentiske … den thailandske Michelin-restaurant Kiin Kiin og drevet restauranten Baan …

Kerteminde har fået en restaurant, som serverer det autentiske asien i form af farverige og smagfulde retter fra Thailand og Vietnam.

OM ANNESOFIE | langegade2

Modtaget ambassadør diplom fra Kerteminde Haven ved Havet. Dette tildeles en person, … Optaget i Michelin Nordisk guide, Restaurant PASFALL, Odense.

Restauranter i Kerteminde Haven ved Havet – VisitKerteminde

Restauranter i Kerteminde Haven ved Havet | VisitKerteminde

Café & Brasserie LangeGade NR2 er et hyggeligt lille sted, som ligger lige i hjertet af Kerteminde ved siden af kirken. Her serverer vi Café & Brasserie …

Udforsk det store udvalg af lækre restauranter i Kerteminde Haven ved Havet

Keywords: michelin restaurant kerteminde