Dsb museum

Museum Odense | Oplev Danmarks Jernbanemuseum i Odense

Besøg Danmarks Jernbanemuseum i Odense. Oplev, leg og lær om de danske jernbaners kulturhistorie. Vi har aktiviteter for hele familien.

Danmarks Jernbanemuseum – Startside | Facebook

Danmarks Jernbanemuseum – Startside

Museet er et hyggeligt og lærerigt udflugtsmål for hele familien, hvor I kan genfortælle historier fra gamle dage til børn og børnebørn.

Velkommen til Danmarks Jernbanemuseums officielle side her på Facebook med aktuelle informationer… Dannebrogsgade 24, 5000 Odense

Besøg Danmarks Jernbanemuseum i Odense – Visitodense

Besøg Danmarks Jernbanemuseum i Odense

Midt i Odense, lige ved banegården, har museet til huse i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold.

Dansk jernbanehistorie illustreret med rigtige togvogne, udstillinger og aktiviteter for hele familien.

20% rabat på Museet for Søfart – DSB Plus

DSB Plus | 20% rabat på Museet for Søfart

Få 20% rabat på entré til Museet for Søfart med DSB Plus. Opret en DSB Plus profil gratis nu og få rabat med det samme.

Djurslands Jernbanemuseum: DJBM

DJBM – Djurslands Jernbanemuseum

Jyllands største Jernbanemuseum med effekter fra DSB og privatbaner. Udstillingen er opbygget i og omkring den mere end 100 år gamle lokomotiv remise i …

Jyllands største Jernbanemuseum med effekter fra DSB og privatbaner.Udstillingen er opbygget i og omkring den mere end 100 år gamle lokomotiv remise i Ryomgård. Den omfatter mere end 5000 effekter – fra de mindste ting, håndværk, signallygter, litteratur og reglementer osv. – fra både DSB og privatbanerne, – til de største ting, damplokomotiver, person- og godsvogne.

Danmarks Jernbanemuseum – Wikipedia, den frie encyklopædi

Museet udstiller en omfattende samling af togvogne, lokomotiver, modeller af tog og færger og andre … Fonden modtager tilskud fra DSB og Banedanmark.

Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum – Struer Museum

Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum

Ved DSBs gamle Godsekspedition ved baneterrænet i Struer – hvor vi hører hjemme – kan du opleve vores store samling af lokomotiver, vogne og …

Keywords: dsb museum