Dsb arbejdsnedlæggelse

Arbejdsnedlæggelse den 21. november var overenskomststridig

22. nov. 2018 — De overenskomststridige arbejdsnedlæggelser var begge lagt i DSB’s travleste tid og har tilsammen berørt mere end 200.000 rejser. Derfor noterer …

Overenskomststridig arbejdsnedlæggelse kommer for … – DSB

Overenskomststridig arbejdsnedlæggelse kommer for arbejdsretten

1. apr. 2019 — Baggrunden for dagens overenskomststridige arbejdsnedlæggelse er angiveligt, at DSB skulle have opsagt alle tillidsrepræsentanter fra 1. april.

Dagens arbejdsnedlæggelse var overenskomststridig – DSB

Dagens arbejdsnedlæggelse var overenskomststridig

1. apr. 2019 — Arbejdsretten fastslog i dag i et hasteindkaldt møde, at arbejdsnedlæggelsen blandt dele af DSB’s kørende personale her til morgen var …

Overblik: Her er konflikten mellem DSB og de ansatte – TV2 Fyn

1. apr. 2019 — Siden DSB i 2017 meldte sig ind i Dansk Industri, har der været flere arbejdsnedlæggelser blandt de ansatte.

DSB starter sag i Arbejdsretten efter arbejdsnedlæggelser

1. apr. 2019 — DSB har mandag morgen bedt om et møde i Arbejdsretten, fordi lokoføreres arbejdsnedlæggelser ifølge DSB er overenskomststridige.

DSB-ansatte skal stoppe overenskomststridig strejke | Penge

Arbejdsretten: DSB-ansatte skal stoppe overenskomststridig strejke | Penge | DR

1. apr. 2019 — Strejke og blokade er kun lovlige kampskridt, når de er varslet af en fagforening i forbindelse med forhandling om nye overenskomster.

Togansatte hos DSB har nu genoptaget arbejdet efter en arbejdsnedlæggelse, oplyser DSB.

Arbejdsnedlæggelse hos DSB: Færre tog og forsinkelser … – DR

28. nov. 2018 — DSB oplyser, at der ikke vil blive indsat togbusser og skriver på hjemmesiden, at S-togene ikke bliver ramt af aflysninger og forsinkelser.

DSB efter trusler om strejke – Berlingske

DSB efter trusler om strejke: »Dette med tillidsrepræsentanterne virker søgt«

30. mar. 2019 — Ifølge en pressemeddelelse underskrevet af »de ansatte i DSB«, venter der mandag en strejke på de danske togstrækninger.

Ifølge en pressemeddelelse underskrevet af »de ansatte i DSB«, venter der mandag en strejke på de danske togstrækninger. Dagen markerer datoen for opsigelsen af »samtlige tillidsmænd« hos togoperatøren. Hvorvidt strejken bliver en realitet er uvist, men ifølge DSB er der dog et problem: Man har allerede forhandlet, hvor mange tillidsrepræsentanter, der skal være.

DSB on Twitter: “Der er meldt om arbejdsnedlæggelser d. 1 …

Bliver arbejdsnedlæggelsen en realitet, kan billetten benyttes til rejse d. … Pendlere (der rejser på Pendlerkort) som er tilmeldt DSB Pendler …

Mulig strejke i DSB mandag morgen omgærdet af mystik – BT

Mulig strejke i DSB mandag morgen omgærdet af mystik | BT Trafik – www.bt.dk

31. mar. 2019 — Af pressemeddelelsen fremgår, at de ansatte planlægger at strejke 1. april i tidsrummet 04-15. DSB’s presseoplysning oplyser til B.T., at de …

Der er meldt om mulig strejke hos DSB mandag morgen og igen 8. april. Men hvem og hvad der står bag, vides ikke.

Keywords: dsb arbejdsnedlæggelse